Nybro simklubbs logga

EVENEMANG

Milen


Varje grupp får en bestämd tid där simmarna får simma så långt de orkar och vill. De grupper som simmar längst får 4 timmar på sig och deras mål är oftast att simma en mil (man bestämmer givetvis själv). 
Under simningen bjuder simklubben på frukt och annat energigivande vid kanten. 


Barn | Vuxna

Läger


Här spenderar vi två dagar och en natt tillsammans, oftast i en sporthall/gymnastikhall. Vi har flera simträningar, fysträningar och andra aktiviteter både inom- och utomhus (simningen är endast inomhus).


Barn

Lucia -och Fackelsim


Detta är vår avslutning av höstterminen. Här visar barngrupperna upp ett fint luciatåg i vattnet och de äldre barngrupperna visar även upp ett maffigt fackelsim. Luciasimmet simmas med levande ljus och fackelsimmet med brinnande facklor. 


Barn

Swim-Run


Detta är vår avslutning av vårterminen. Här simmar vi först en sträcka inne i simhallen innan vi ger oss ut och springer runt Linnéasjön. 


Barn | Vuxna

Klubbkampen


Under detta evenemang är målet att samarbeta i simgruppen. Här får ni lösa olika uppgifter tillsammans, både på land och i vattnet.


Barn

Microsim


Två gånger per termin erbjuder Kalmar simsällskap Microsim. Microsim är en tävling där man som simmare tävlar mot sig själv. Det går ut på att klara tider (brons, silver, guld) innan man kan gå vidare till nästa pokal
(25m - 50m - 100m).


Barn